Rijlessen

 

Regulier:

Je lest 1 of meerdere keren per week, in overleg met je rij instructeur bepaal je samen jou tempo. Een rijles duurt minimaal 60 minuten. Het is mogelijk om halverwege je opleiding een Tussentijdse Toets(TTT) te doen.

TTT:Tussentijdse Toets 

Hierbij ga je rijden met een examinator van het CBR en worden alle examen onderdelen al getoetst. Na afloop worden je sterke en zwakke punten toegelicht. Zo kun je samen met je rij instructeur gerichter werken naar het officiële rijexamen. Bovendien is het mogelijk dat je tijdens de toets een vrijstelling verdient voor de bijzondere verrichtingen zodat je deze tijdens je examen niet meer hoeft te doen. 

Lespakketten: 

Naast losse lessen is het voor leerlingen die meer dan 1x per week kunnen lessen en/of het rijbewijs nog sneller willen halen mogelijk te kiezen voor een van de aantrekkelijke lespakketten. Deze lespakketten zijn incl. examen. Ook is het mogelijk de lespakketten uit te breiden met losse lessen en/of een Tussentijdse Toets.

Om goed te kunnen bepalen welk lespakket het beste bij je past wordt er voor aanvang van de rijopleiding een proefles(deze is niet gratis) van 60 minuten afgenomen.

Klik hier de actuele prijslijst.

Gezondheidsverklaring: 

Als je examen gaat doen ben je verplicht een gezondheidsverklaring in te vullen, deze gezondheidsverklaring bevat een aantal vragen over je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Het CBR heeft je gezondheidsverklaring nodig om je geschiktheid om te mogen autorijden te kunnen beoordelen. 

De gezondheidsverklaring moet je aanvragen via de website van het CBR, www.cbr.nl.